7 aplikācijas, kuras palīdzēs uzlabot jūsu pakalpojumu fotoattēlu izskatu

Trīsstūri un matemātikas uzdevumu risināšanaе Režģis - kā mārketinga un SEO semantiskais kodols (Ilustrācija)
Bulta pa kreisi ar JavaScript animāciju
Bulta pa labi ar JavaScript animāciju
Punkti slaidera elementi mājas lapā
Social
Punkti slaidera elementi mājas lapā

Kamēr iPhone un citi vadošie viedtālruņu ražotāji uzlabo savas kameras un padara tās ērtākas profesionālu fotogrāfiju izveidei, uzlabojas arī attēlu rediģēšanas un retušēšanas programmas. Jūs varat veidot fotogrāfijas no viedtālruņa un varat pielietot padomus, kā izvēlēties bezmaksas attēlus pakalpojumiem attēlu krātuvēs.

Tas lieliski noder Taskit pārdevējiem, kuriem ir nepieciešams nedaudz pielabot pakalpojumu attēlus. Vai, ja vēlaties rediģēt attēlus, kurus esat jau pievienojuši. Faktiski, šobrīd daudzas programmas veido daudz vairāk nekā vienkārši attēlu rediģēšanu un retušēšanu, taču kopumā tās ļauj Jums saņemt kvalitatīvākus attēlus.

Lūk 7 programmas, kuras palīdzēs Jums veidot kvalitatīvākus attēlus tikai dažās minūtēs:

  1. Photoshop express

Photoshop Express var atrast Apple App Store kopš Adobe palaida programmu tālajā 2011. gada septembrī. Photoshop Express nodrošina lietotājiem pamata rediģēšanas funkcijas iPhone un Android ierīcēs.

Programma ļauj lietotājiem ātri rediģēt jebkuru attēlu ar vienu pieskārienu, pievienot filtru ar citu pieskārienu, kā arī uzlabot kontrastu, ekspozīciju un baltās krāsas balansu, izmantojot slīdņu izvēlnes elementus, lai uzlabotu attēla kvalitāti. Programma ir bezmaksas pieejama Apple App Store un Google Play.

  1. Photoshop Touch

Photoshop Touch – vēl viena Adobe attēlu rediģēšanas programma viedtālruņiem. Programmai ir dažas citas funkcijas, kuru nav Photoshop Express. Pilnīgi iespējams, ka šī ir viena no visjaudīgākajām planšetdatoru programmām, kuru Jūs jebkad esat lietojis, jo īpaši tādēļ, ka tā piedāvā daudzas pazīstamās Photoshop funkcijas ar ērtu lietošanu uz viedtālruņa un skārienjūtīga ekrāna. Photoshop Touch ir tādas funkcijas, kā Refine Edge, kas ļauj fotografēt ļoti mazus objektus, kā arī ļauj lietotājiem darboties ar lielas izšķirtspējas attēliem līdz 12 megapikseļiem. Pieejama priekš iPhone un Android.

  1. Camera+

Šī programma ir vislabāk piemērota Jūsu viedtālruņa pārvēršanai digitālā spoguļkamerā, jo tā maksimāli paplašina iPhone kameras iespējas. Camera+ var nodrošināt nepārtrauktu zibspuldzi pat priekš attēliem, kā arī var filmēt sērijveida režīmā. Pēc attēlu uzņemšanas Jūs varat to rediģēt tieši programmā. Nav nekā vieglāka.

  1. Pixlr

Vai ir nepieciešams lielisks rediģēšanas rīks jebkurā vietā? Pixlr, iespējams, ir visvienkāršākā programma. Autodesk, uzņēmums, kas izveidoja programmatūru attēlu rediģēšanai, padarīja to pieejamu arī mobilajām ierīcēm, lai Jūs varētu izmantot tās pašas jaudīgās funkcijas jebkurā atrašanāt vietā.

  1. GIMP

Kaut arī šī programma nav pieejama uz mobilajām ierīcēm, GIMP (GNU attēlu manipulācijas programma) ir ļoti līdzīga samazinātu Photoshop versiju ar daudz vienkāršāku lietotāja interfeisu. Programma atrisinās lielāko daļu Jūsu ikdienas vajadzību attēlu rediģēšanai bez maksas.

  1. Camera plus

Fotografēšanas tuvplānā? Kaut arī programmai ir tāds pats nosaukums, kā citām kameru programmām, Camera Plus ļauj lietotājam veidot makro, parastās un tālās fotogrāfijas, kā arī ļauj regulēt ekspozīciju ar viena liela slīdņa palīdzību. Atvadieties no izķēmotas un tumšas makro-uzņemšanas.

  1. Photoristic HD

Photoristic HD – tā ir jaudas, ērtības un vienkāršības kombinācija. Šī iPhone programma palīdz rediģēt attēlus ar lielu izšķirtspēju vairāk nekā 15 megapikseļi, taču tai joprojām ir vienkārši toņu un citu rediģēšanas pamatfunkciju, piemēram, ekspozīcijas un kontrasta, pārvaldīšanas elementi.

 

Punkti slaidera elementi mājas lapā

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *